luni, 30 iulie 2012

O iubire de o saptamana - UNSPREZECE

   Raven era indrumatoarea care a selectat fetele.
-Tu, tu si tu! spuse ea aratand spre Charlotte, Robyn si inca o fata.
   Scurt si la obiect, fetele au fost alese rapid, fara batai de cap.
-Buna. Stii, eu nu prea le inteleg accentul. Imi poti traduce tu ce zic ei acolo? intreba fata necunoscuta (o voi nota cu N.)
-Sigur, stai linistita, ii spuse Robyn.
   Au intrat fetele in camera, toate, ramanand la sfarsit cele trei alese. S-au asezat pe scaune fara sa vada cine e baiatul. De aceasta data prezentator era Adison. El a facut jocul mai amuzant. Adica. A scris pe o foaie din timp intrebari si raspunsuri traznite, apoi le citea insusindu-le concurentilor. Cum ar fi - Cand baiatul vroia sa puna o intrebare ii lasa usor microfonul apoi il lua rapid si zicea ceva gen "Oh, really?" apoi spunea intrebarea de pe foaie. La fel facea cu raspunsurile. Va voi scrie acel dialog, care mai mult era monodialog.
-Deci, prima intrebare?...( dupa cateva secunde in care ii lasa microfonul l-a luat si a zis) Pe bune? Deci, el a intrebat unde ati vrea sa mergeti intr-o calatorie. Primul raspuns?... Ah, foarte dragut, la Londra. Buna alegere. A doua concurenta... Ah,chiar asa? Nu cred. New York. Si a treia... Foarte bine, raspunsul tau imi place. Egipt. Huh, cald loc.
-Nu inteleg ce spune, a zis derutata N.
-Nici nu trebuie, el pune intrebarile si el raspunde. Cam narcisist tipu, facu o gluma Robyn.
-Ok, si ultima intrebare, continua Adison. Cu ce te-ai imbraca la prima intalnire? Primul raspuns... A, in costum de baie. Hm, depinde. Daca te duci la Polul Nord nu cred ca-ti mai arde sa-ti iei costum de baie. A doua concurenta. Tu in ce te-ai imbraca? ... Stii, eu nu glumesc. Cum sa te imbraci in rochie de mireasa?
-Ceee?! Ce zici? spuse Robyn in romana, fara ca Adison sa inteleaga. Auzi la el! Isi bate joc de mine.
-Si al treilea raspuns?... Ah, ce dragut. Intr-un trening. Da, buna alegere.
   Intre timp, in locul primei concurente a venit Milton, profesorul. In concurs au ramas Robyn si Charlotte si desigur, Milton.
-Deci, pe cine alegi? Pe numarul unu care vrea o calatorie la Londra si se va imbraca cu un superb costum de baie? Sau numarul doi cu o calatorie la New York si o rochie de mireasa. Saaau. Numarul trei cu o calatorie in Egipt si un costum de  trening?
-Elimin numarul 3, spuse baiatul.
-Ok, numarul 3, te rugam sa vii in fata baiatului, sa vada pe cine a eliminat, spuse Adison.
   Dupa ce Charlotte s-a dus sa vada cine e "tipul", s-a intors razand in hohote. Si, au mai ramas Milton si Robyn.
   "De ce a inceput sa rada Charlotte in halul ala? Oh, da, am ramas eu si Milton. Voi muri de ras daca un baiat,adica tipu, va alege numarul 1, adica alt baiat,adica pe Milton. Abia astept sa vad ce zice."

4 comentarii:

Unknown spunea...

Foarte draguta si amuzanta aceasta parte! :D

Unknown spunea...

:D

Unknown spunea...

"Monologul" imi aminteste de un bun prieten al meu. Exact asa face si el, nu ar lasa domn'le sa scoti un cuvant ca e capat de lume. :))

Unknown spunea...

:))

Trimiteți un comentariu