duminică, 29 iulie 2012

O iubire de o saptamana - ZECE

   Activitatea se numea "Blind date and Love letters". Fetele, dar mai ales Robyn, erau incantate de titlu si abia asteptau sa vada cum e.
   Deoarece au terminat de mancat rapid si mai era mult timp la dispozitie, Robyn a iesit sa dea un telefon. S-a plimbat pana a gasit linie la semnal mare. In cautarea ei l-a zarit pe baiatul misterios. Era impreuna cu aceeasi fata.
   "Oare chiar imi place tipul? se intreba Robyn. "Adica, uita-te la el. Arata superb. Are o prezenta si un chip greu de uitat. Oare de ce il plac? Nici nu-l cunosc bine. Nici nu stie ca exist. Oof. Ce situatie... Plus... Plus ca el sta mereu cu ea. Cine e ea? Iubita lui? Desi mai mult pare o ruda, sau doar o amica. Niciodata nu i-am vazut tinandu-se de mana sau... pur si simplu mai apropiati. Enigma taberei mele - EI." Apoi isi continua drumul. Cand sa-si ia privirea de la cei doi, o voce s-a auzit strigand numele de Aiden. Cand fata s-a uitat inspre cei doi, a vazut ca baiatul intorsese privirea in directia din care se auzea strigatul.
   "Il cheama Aiden? Hm, interesant." Si a plecat.
   A sosit ora 20:30 iar fetele erau prezente sus, la discoteca. Intr-o parte a salii erau asezate 4 scaune despartite de un paravan ( un scaun intr-o parte si celelalte 3 in cealalta). Era un joc. Cineva se aseza pe un scaun (cel de dupa paravan care era singur) si unul dintre mentori alegea baieti, daca cel care s-a asezat era fata, si invers. 
   Indrumatorii alegeau din public concurentii. Au ales o fata, apoi au chemat toti baietii intr-o alta sala. Acolo au fost selectati alti 3 baieti care erau concurentii. Printre ei era si Aiden. Rand pe rand, baietii au raspuns la niste intrebari puse de fata. La sfarsit, fata a eliminat, fara sa le vada fata baietilor. Fiecare avea un numar de la 1 la 3, iar Jeff ( care era prezentatorul) spunea pe rand numarul si raspunsurile ficaruia. Fata a eliminat pe rand baietii cu numarul 1 si 2 si a ramas 3. 3 fiind... exact, Aiden. 
   Vreau sa completez, pe parcursul "interogatoriului" Aiden era foarte nonsalant. Pe el nu-l interesa ce se intampla in jurul lui. Dar cand l-a ales pe el fata, a avut o privire uimita, si totusi retinuta, ca si cum nu ar fi vrut sa-si arate sentimentele. "Ciudat comportament" si-a zis Robyn.  
   La indemnul profilor de acolo, Aiden si fata care l-a ales, s-au tinut de mana si asa au plecat intr-o alta camera. Dar s-au intors rapid, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
   A doua oara, s-a asezat un baiat pe scaun si indrumatorii au luat fete din public. Printre ele se aflau si Robyn si Charlotte.
   "Oare vom fi selectate in cele 3?" se intreba Robyn.

4 comentarii:

Unknown spunea...

Ooo... Devine din ce in ce mai interesant. :) Abia astept urmatoarea parte. Aiden... :)

Unknown spunea...

Iii :x Incerc sa scriu povestea cat mai intensa, cu multe parti de suspans <3

Unknown spunea...

Hehee, cum am citit "Blind date and Love letters" mi-am zis ca va fi interesant... Si asa si este! ^^ Dar eu sunt curioasa cine e blonda. :-?

Unknown spunea...

Vei afla... pe parcurs :D

Trimiteți un comentariu