joi, 26 iulie 2012

O iubire de o saptamana - OPT

   Dupa 10 minute in care fetele au vorbit cu profesoara, Robyn a cazut de comun acord sa mearga cu profa dupa baieti. Ea a adus la "proba" trei, dar doar unul a "castigat". Acela era Ronald. La inceput nimeni nu si-a dat seama ca e acelasi Ron din grupul lor. I-au dat versurile si i-au aratat originalul, apoi Robyn i-a spus ca il va ajuta sa invete cum sa-si ia aerul corespunzator pentru a sustine tot ce era acolo. Ron a luat hartia cu versuri si a plecat.
-Si acum? intreba Feylinn.
-Mai repetam noi si asteptam sa invete si Ron partea lui, raspunse Robyn.
   Mai erau doar 10 minute pana incepea activitatea cu "Drama" si fetele erau deja in fata hotelului ( acolo trebuiau sa se intalneasca cu indrumatorii).
-DRMAAAAAAAAAAA!!! strigau Adison, Mason si Jeff intr-o parte a strazii din fata hotelului.
-ARCHEEEEERY! strigau alti indrumatori.
-GAAAAAAAAAMES! strigau altii.
   Robyn si Charlotte s-au dus la Adison, Mason si Jeff. Au urcat impreuna cu restul grupului spre restaurant iar Adison striga din fata "Guys, fugi!" sau se ducea pe la spatele copiilor si ii impingea, iar Jeff sufla in fluierul lui cat putea de tare. Au ajuns in camera unde se tinea "Drama" si s-au asezat cate doi, fata in fata (sa va explic mai multe; erau doi in "echipa" si unul era numarul 1 celalalt numarul 2. Numarul unu statea intr-o linie cu ceilalti copii cu numar 1 , iar numarul 2 statea intr-o linie fata in fata cu numarul 1 intr-o linie formata din copii cu numarul 2. Sper ca v-ati prins). Indrumatorii le-au spus copiilor sa fie ba caini si pisici, ba zombii si muritori, ba Romeo si Julieta. Trebuie neaparat sa va spun mai multe despre Romeo si Julieta.
   Charlotte era numarul 1 si trebuia sa fie Romeo, iar Robyn era numarul 2 si trebuia sa fie Julieta. Romeo trebuia s-o cucereasca pe Julieta, dar ea trebuia sa-l ignore total, facand tot felul de gesturi.
   Daca s-ar fi filmat acea parte in care numarul 1 era Romeo si 2 Julieta, cu totii am fi ras copios. Unii dintre cei care il jucau pe Romeo ii apucau de mana, de picioare, de mijloc pe Juliete si ii implorau sa-i accepte. La fel s-a intamplat si in cazul fetelor. Charlotte ( in calitate de Romeo) ii spunea lu' Robyn ca-i va da averi, haine, mosii, dar Robyn ( in calitate de Julieta) statea numai cu spatele la ea( Charlotte) si privea pe geam. Ii facea semn sa plece si statea incruntata.
   A urmat randul jocului de mima, unde Adison, Mason si Jeff au venit cu tot felul de idei nebunesti.

4 comentarii:

Unknown spunea...

O ador din ce in ce mai mult! Eram incantata de inceperea activitatilor si incepusem sa ma imaginez interpretandu-l pe Romeo sau pe Julieta. Love it! :D

Unknown spunea...

Stai sa vezi cum e la MIMA :)))

Unknown spunea...

Indrumatorii sunt prea de treaba. :)) Ca veni vorba de Romeo si Julieta, mi-am amintit de melodia celor de la SHINee, "Juliette". ^^ Abia astept sa citesc continuarea! ♥

Unknown spunea...

Voi asculta acum acea melodie de care ai pomenit, sunt curioasa:D

Trimiteți un comentariu