vineri, 27 iulie 2012

O iubire de o saptamana - NOUA

   Idei cum ar fi : pirat cu un ochi si un picior, om constipat, Michael Jackson si alte lucruri. Cineva era in mijloc si mima, iar cei din cercul care tocmai se formase trebuiau sa ghiceasca. Robyn a ghicit de 4 ori si a iesit si ea sa mimeze, dar nu a fost nimic extravagant, doar o balerina. Insa va mai aduceti aminte ca v-am zis ca Martin avea frate? Ei bine, lui i-a cazut sa mimeze cum se iubeste singur si a fost ceva memorabil. Dupa ce un copil a ghicit, Adison s-a uitat la baiat si a zis "my boyfriend" si i-a trimis o bezea. Toata sala a inceput sa rada, iar replica "my boyfriend" s-a tinut minte si a fost folosita destul de des, mai ales de Adison, dar si de restul copiilor.
   In prima seara nu era nici o activitate de la 8:30 asa ca au facut doar discoteca. Au rupt ringul, nu altceva. Au stat de data aceasta pana la ora 11 din cauza altor profesoare care vroiau sa plece. Dar a fost bine, deoarece profesorii britanici au venit aproape toti pe ring si au dansat si ei. 
   A doua zi dupa lectii si mancare, de la 2 la 4 copii puteau face ce vroiau ei. Puteau merge si la piscina si mare parte dintre ei asa au facut. Dar fetele au ramas in camera si nu erau singure. Vro 3 baieti au mai ramas, bineinteles, ei au stat in camerele lor. Dupa ce au plecat la piscina si pe alee nu mai era nimeni, fetele au iesit pe balcon, si-au scos si fotoliile si masa ca sa poata sta. Au vorbit de ce se intampla acasa, de scoala, etc. La un momentdat incepe ploaia sa cada ca si cum ar fi trecut printr-o sita. Cadea drept si linistit, fara zgomot, pe pamantul ce era infirbantat de la atata soare. Nancy vorbea la telefon cu mama ei, dar Feylinn, Charlotte si Robyn si-au scos o foaie de hartie si au inceput sa compuna; Feylinn si Charlotte poezie, iar Robyn proza. Au facut asta pana cand ploaia s-a oprit, apoi crezand ca s-a terminat de tot, au bagat foile in genti. Dar a inceput la interval de 5 minute alta. Una puternica si zbomotoasa. Fetele au fost nevoite sa bage fotoliile in camera ca sa nu se ude.
   Dupa ce au venit de la piscina, fetele l-au cautat pe Ron sa repete. 
-Stii, cred ca mi-am pierdut foaia cu versuri, zice Ron.
-Dar macar le-ai memorat, cat de cat? intreba Robyn.
-Da,da,da..
-Unde ti-ai pus foaia de ai pierdut-o?
-In adidasi.
-Tu-ti tii lucruri in adidasi?!
-Nu, nu, doar foaia asta.
   Dupa ce s-a mai cautat Ron in adidasi sa vada daca are foaia, a gasit-o.
-Acum hai sa repetam! i-a indemnat Feylinn.
   Dupa ceva timp in care au repetat, Nancy s-a uitat la ceas si a zis:
-Bai, mai sunt 5 minute pana la activitatea de dupa-amiaza, deci hai sa mergem!
   Erau activitati ca "Muzic", "Art" si "Friendship bracelets" iar toate fetele au ales sa mearga la Music. Feylinn si-a adus si chitara desi si-a uitat partiturile. 
-Ok, stii vrun cantec pe care sa-l stim si noi? intreba Amber, indrumatoarea acelei activitati ( mai erau si Scott si Mason).
-Nu. Nu stiu. Dar colega mea stie o melodie de-a mea.
-Ok, atunci cantati voi.
   Robyn s-a uitat putin ciudat la Feylinn prima data apoi s-a concentrat sa cante bine, sa nu se faca de ras. La sfarsit lumea le-au aplaudat. Scott s-a dus si a adus un laptop cu niste boze in fata unei cabane apropiate de locul unde stateau ei si a pus muzica pe care toata lumea stia sa cante. Mai la sfarsit, ramanand fara idei indrumatorii, au intrebat cine mai stie sa cante la chitara, iar Robyn a spus ca ea. Le-a spus copiilor titlul cantecului si a inceput sa cante crezand ca e singura care il stie. Dar s-a inselat. Pe rand, sfiosi, au inceput si copii, nu toti, dar o mare parte. 
-Ok, acum activitatea s-a terminat. Mergeti si mancati apoi va asteptam la activitatea de la 8:30, a spus Mason.
   O,dar ce activitate era la 8:30. Una la care multi nu se asteptau.

4 comentarii:

Unknown spunea...

Mi-a placut la nebunie faza cu mima! Si sunt sigura ca Robyn a scris o poveste la fel de buna ca asta. :) Oare ce activitate va urma...? Abia astept!

Unknown spunea...

>:D<

Unknown spunea...

Vreau sa stiu si eu sa cant la chitara! ♥ Am auzit insa ca e destul de greu. :-?
Oricum, revenind la poveste, sunt chiar interesante activitatile organizate in tabara. Iar fetele se pare ca sunt talentate si se princep cand vine vorba de arta. ^^

Unknown spunea...

Totul este greu. Dar daca iti place si chiar vrei sa inveti, nu e asa greu :D

Trimiteți un comentariu