luni, 23 iulie 2012

O iubire de o saptamana - CINCI

   Lista continua sa fie citita si mai erau pe putin 40 de copii ramasi si doar 3 profesori. Mai erau Nellie, Milton, Scott si Janet. Robyn era si mai agitata, se tot gandea la cine va pica in grupa.
-Acum, grupul lui Scott! Charlotte... spuse chitaristul.
-Bravo! Du-te! ii spunea de la spate Robyn.
-Nancy, Robyn, Feylinn, Tod, Rick.... apoi continua cu numele unor copii tot din F. de unde erau si fetele, dar pe care nu ii stiau.
   (Acum, o scurta precizare, Tod si Rick erau in aceeasi clasa, cu un an mai mici decat fetele si Alden. Toti 7 erau prieteni, se cunosteau de mai bine de un an si au fost in cateva excursii cu scoala. Mai multe detalii pe parcurs despre ei doi. )
   Grupul lui Scott a mers vizavi de camera cu discoteca, unde era un pab. Acel pab era gol in acel moment, si profitand de ocazie, acolo au facut cunostinta copii cu indrumatorul lor. ( Chiar daca normal trebuia sa scriu in engleza ceea ce ziceau profesorii si copii, deoarece am spus ca erau din britania, eu voi scrie in romana.)
-Buna, ma numesc Scott, am 20 de ani si sunt din Anglia. Acum va voi ruga sa va prezentati pe rand, spuse Scott cu un zambet usor timid pe fata si cu mainile impreunate ca si cum ar fi vrut sa bata din palme.
   Apoi toti, mai retinuti, mai grabiti, si-au zis numele, anii si de unde vine. In acest timp, grupul lui Milton a venit si el in aceeasi incapere unde era grupul lui Scott, deoarece lor nu le-a venit indrumatorul. La sfarsit, un baiat mai indraznet, din grupul lui Milton, l-a intrebat pe Scott:
-Cum va fi profesorul nostru?
-Oh, va fi tare. Are un zambet larg. Va va placea de el, raspunse Scott, dupa care a ras ca si cand si-ar fi adus aminte de ceva. Acum, sa ne intoarcem la discoteca.
   Cand sa iasa Robyn din acea incapere, era mare imbulzeala la usa, fara motiv. Charlotte, Feylinn si Nancy o luara inainte, dar Robyn a ramas la urma. Au mai ramas doua persoane la urma, adica Robyn si inca un baiat. Un baiat cu parul maro inchis, ochi caprui, avea o siluieta potrivita pentru varsta lui, cu 3-4 cm mai inalt decat Robyn, o privire serioasa dar totusi prietenoasa. Baiatul ii dadu voie lu` Robyn sa iasa prima din incapere. Aceasta spuse un "multumesc" soptit si a mers in discoteca. A urmat-o si baiatul, dar el s-a dus la prietenii lui care stateau pe margine.
   Robyn s-a dus la prietenele ei care erau in contrul camerei. Muzica se auzea foarte tare. Oficial adevarata discoteca a inceput. Cand erau melodii cunoscute, toata lumea canta si dansa, cand erau pur si simplu ritmuri ametitoare, toata lumea dansa. Dar in timp ce dansa, Robyn a vazut un chip cunoscut.

8 comentarii:

Ballonash spunea...

uuuu.. oare ce se va intampla ???

Unknown spunea...

Vei afla pe parcurs <3

fulvia spunea...

Devine foarte interesant, suspansul ne macina. Sper sa aflu cine era baiatul atat de politicos cu Robyn

Unknown spunea...

Pe parcurs :d

Unknown spunea...

Devine din ce in ce mai interesant. Abia astept continuarea! Sa treaca timpul mai repede pana maine... :)

Unknown spunea...

Vai, ma bucur ca abia astepti continuarea :x

Anonim spunea...

Super<3 O ador (omo<3)

Unknown spunea...

Ma bucur :*

Trimiteți un comentariu