sâmbătă, 18 august 2012

O iubire de o saptamana - SAISPREZECE

-Nu a fost cine stie ce. E putin mai complicat daca iti povestesc exact cum s-a intamplat, deci voi face un rezumat... spuse Robyn.
-Ok.
-Nu a fost nimic important. Mi-a placut de el, la inceput ne-am inteles foarte bine, glumeam, radeam impreuna. Dar cu timpul s-a racit, s-a distantat chiar si ca prieten. Apoi, dupa un an si de cand l-am cunoscut i-am zis ca-l plac, deoarece nu mai suportam.
-Si?
-Si mi-a zis ca nu se va schimba, dar acum practic de ignoram.
-Oh, imi pare sincer rau.
-Mie intr-un fel nu. Mi-a aratat ca vreau ceva ce nu voi avea niciodata. Si chiar ii multumesc ca nu m-a amagit. Asa, acum tu.
-Eu, e mai complicat... Trebuie sa plec. Dar iti povestesc cand ne mai vedem, ok?
-Bine. Pa.
-Pa.
   Robyn a mai stat cateva minute pe afara. A intrat in hotel si se indrepta ganditoare spre camera. Nimeni nu era pe holuri. Liniste totala. Usa balconului lu' Charlotte era deschisa, iar fetele pe balcon. Cand Robyn a intrat in camera si a vrut sa inchida usa, un zgomot puternic si straniu s-a auzit. Nu de la busitura usii, ci de afara. Incepuse ploaia brusc. Era o ploaie puternica, aproape rafala. Dar nu a durat mult.
   Tod si Rick au venit la fete sa vada ce mai fac, daca nu se plictisesc. Cu totii erau in camera, stand pe pat, deoarece afara era prea urat si ii uda daca stateau jumatate de minut pe balcon.
-Si v-ati ales melodie ceva? intreba Tod.
(Am uitat sa va spun. Tod a fost si el in grupul lu' Robyn si a lu' Charlotte cand cantau. Adica, in trecut, ei aveau o mica formatie care era solicitata la tot felul de activitati scolare. Toti cantau vocal, deci si Tod stia multe chestii despre muzica.)
-Da. Am tot repetat, dar inca e nevoie de repetitii, raspunse Robyn.
-Vreti sa va ajut?
-Sigur. Avem nevoie de cat mai multe pareri.
-Ok. Pai, cantati acum.
   Iar fetele au inceput sa cante. Desi vocea lu' Robyn nu suna asa de bine, a continuat. La sfarsit a zis " Stiu!" insumand " Stiu ca nu e bine".
-Trebuie sa mai repetati... spuse Tod.
-Da, TREBUIE! exclama Feylinn.
-Vom mai repeta, spuse calma Robyn.
-Aici trebuie sa sune bine ca acolo ( in seara Talent Show) sa sune ok. Aici trebuie sa sune foarte bine ca acolo sa fie acceptabil, spuse Feylinn.
-Bine! Am inteles! raspunse foarte nervoasa Robyn. Vom mai repeta. Gata.
   Ploaia se opri iar Charlotte a iesit pe balcon sa vorbeasca la telefon.
-Repede, repede, inchideti usa! ii indemna Feylinn. Ma duc in baie si scot dusul s-o ud.
   Tod inchise usa balconului, iar Charlotte nu mai putea sa iasa. In acest timp Feylinn a scos pe geamul din baie dusul si a udat-o, evident, cu apa rece.
   Charlotte incerca dar in zadar sa iasa de acolo...

2 comentarii:

Unknown spunea...

Inca o parte pe care o ador! Foarte amuzant la sfarsit ^^ Abia astept continuarea :)

Unknown spunea...

Da, sunt sigura de asta. In partea urmatoare vor mai fi "victime ale apei" :))

Trimiteți un comentariu