miercuri, 5 septembrie 2012

O iubire de o saptamana - SAPTESPREZECE

   Pana sa deschida Feylinn dusul, Charlotte a gasit pe balcon o umbrela. A luat-o si s-a aparat cu ea. Vazand Feylinn ca nu o poate uda asa, a inchis dusul, a luat o sticla de apa plina si i-a zis lui Tod sa deschida balconul. Cand Charlotte a dat sa intre in camera, Feylinn a udat-o cu apa din sticla.
-Pe bune? spuse Charlotte. Sticla de apa?
-A fuctionat, a zis Feylinn cu un zambet multumitor pe fata.
   Charlotte ca sa se revanseze a luat prima sticla care i-a venit la mana si a udat-o pe Feylinn. "Victima" s-a dus in camera ei, impreuna cu Robyn si Nancy. Au facut un fel de razboi, cu echipe. Intr-o camera fetele 3 si in alta Charlotte, Tod si Rick in alta camera. Au inchis usile si nu le-au mai deschis. Stateau lipiti de ele sa auda daca deschid ceilalti usa, sa ii poata uda. Nancy a luat o umbrela din camera si a deschis-o sa se poata apara in caz ca "rivalii" erau la usa cu apa. A intredeschis usa usor. Spre mirarea lor, nimeni nu era pe hol. Cand au inchis fetele usa, s-a auzit cum se inchide si usa "inamicilor" lor.
   Robyn s-a dus la geamul balconului sa vada daca sunt cumva pe balcon prietenii ei de joaca ( era o adevarata joaca). Nu apuca sa se uite prea bine, caci un jet de apa uda geamul. Robyn radea, pentru ca pe ea nu o afecta risipa de apa. Feylinn nu a stat de geaba. S-a dus si ea si a luat dusul si i-a udat balconul lui Charlotte.
   La usa se aud ciocanituri.
-Cine-o fi? intreba scurt Robyn.
-Sunt Ron. Dati-mi drumul, se auzi de pe partea cealalta.
  Nancy se indrepta spre usa sa-i deschida, dar a fost oprita de vorbele lui Feylinn.
-Nu deschide, poate ei l-au trimis.
-Nu-i deschide, spuse si Robyn. Lasa-ma pe mine.
   Fata le facu sems sa se duca undeva departe de usa prietenelor sale, si usor-usor deschise usa. Abia puteai  sa te uiti prin locul dintre toc si usa. Ronald le tot spunea ca e singur si nu are apa la el. Au cazut de acord sa-i dea voie sa intre in camera.
   Dupa alte cateva 2 minute, in care Ronald se agita si vorbea in continu, alte ciocanituri se aud. S-au uitat unii la altii apoi Ron a zis:
-Le dau drumul!
-Nu,nu! striga Feylinn.
-Da-te de langa usa! spuse Robyn preluand locul de langa usa.
   Cand au intredeschis, ceilalti au fugit in camera. Robyn satula de atata joaca, s-a dus la colega ei in camera. Cu mare grija, a deschis usor usa ca nu cumva sa fie udata cu apa. Le spunea ca nu are pic de apa la ea si sa inceteze cu balaceala aia. Au fost de acord. Toata lumea era inapoi la Charlotte in camera.
   Dar pentru ca Robyn si-a uitat telefonul in camera, s-a dus sa si-l ia. Cand s-a intors, Feylinn a mai facut o victima...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu