vineri, 3 august 2012

O iubire de o saptamana - TREISPREZECE

   Unul dintre baieti, cel mai tare tip din grup, pe nume Louis, avea sapca pe cap. Era acel tip care i-a atras atentia lu' Robyn. Acesta ca sa faca show, dupa ce si-a terminat pasii de dans, a luat sapca si a pus-o in capul unei fete. Si fata norocoasa era Robyn. Louis dupa ce i-a aranjat frumos sapca pe capul ei a privit-o in ochi si a zambit, apoi s-a reintors in cerc. Robyn a ramas nemiscata cateva secunde, apoi si-a revenit. Cei din grup au inceput sa strige "Ooooo,uuuu, bravoo! Iee!" si chiuiau. Melodia care a urmat era "dansul pinguinului" iar Robyn s-a dus langa geam sa stea, deoarece o dureau picioarele de la atata dans.
   Imediat ce a ajuns la geam, l-a vazut pe Louis ca venea spre ea. Pentru un minut a si uitat ca sapca lui era inca la ea.
-Hei, saluta Louis primul.
-Buna, zise putin timida Robyn( ceea ce nu-i statea in fire).
-Cred ca a fost putin cam... prea mult faza de mai devreme,nu?
-Ah... nu m-am suparat, dar sigur vor aparea barfe din cauza asta.
-Imi cer scuze daca te-am pus intr-o lumina proasta.
-Oh, stai linistit. Nu e asa grav precum pare. Am suportat mistourile colegelor timp de un an intreg, o saptamana e nimic...
-A-aha... Dar tu... Ai ramas impietrita atunci. Esti b-bine?
-Eu? Da sunt bine. Nu am nimic. Doar ca am fost prea uimita. A,da. Sapca ta. Poftim.
   Si-a luat sapca dupa cap si i-a dat-o baiatului in mana.
-Multumesc. Chiar acum trebuie sa plec. Tu mai stai? intreba Louis.
-Desigur, pana cand se termina discoteca. Raman ultima.
   Baiatul a ras scurt la vorbele fetei, apoi si-a luat la revedere si a plecat. Cand fata s-a uitat cum pleaca Louis, l-a zarit pe Aiden. Vorbea cu niste baieti; culmea, ca el statea numai cu fetele. Dar apoi a plecat de tot din discoteca, ducandu-se afara, probabil, in camera lui.
   Fetele au mai dansat, nu s-au lasat usor doborate de oboseala. Robyn a cedat inainte sa cada, la propriu, de pe picioare. A luat cardul de la Feylinn ( deoarece usile se deschideau cu cardul) si s-a dus in camera, singura.
   Cerul era foarte inchis la culoare, aproape negru. Luminile de pe marginea drumului lung ii aratau calea fetei spre hotel. Greeri cantau melodii si odata cu ei, s-a apucat si Robyn sa fredoneze. Ajungand in fata hotelului, s-a oprit din cantat. Ii era frig asa ca si-a strans  si mai tare bluza de trening dupa ea, poate poate se va incalzi mai tare. A intrat in holul hotelului si a coborat scarile ca sa se duca in camera. La usa primelor camere de la acel hol stateau jos, in fata lor, Aiden si o fata; o alta fata, nu tot blondina.
   "Alta acum?" isi zise in gand Robyn. A vrut sa treaca nepasatoare pe langa ei, nici sa nu-i bage in seama. Asa a si facut. Camera ei era in partea cealalta a holului. Cand a ajuns in fata usii a vrut sa scoata cardul, dar ia-l de unde nu-i. Nu il mai gasea.
   "Unde l-am pus?" se intreba Robyn in sinea ei si incepu sa-si cotrobaie toate buzunarele.

4 comentarii:

Unknown spunea...

Imi place deja de Louis, va mai aparea in peisaj de acum incolo? (: Ahh, Aiden asta e cam afemeiat, mie asa imi da impresia. :)) Robyn Robyn, neatenta mai esti! :D

Unknown spunea...

Da, Louis va mai aparea :D

Unknown spunea...

Atunci e bine! ^w^

Unknown spunea...

Il simpatizezi pe Louis? :D

Trimiteți un comentariu