miercuri, 1 august 2012

O iubire de o saptamana - DOISPREZECE

-Si ultima fata pe care o elimini? Au mai ramas numarul 2 cu raspunsurile o calatorie la New York si o rochie de mireasa, sau numarul 3 cu o calatorie in Egipt si un costum de trening?
-Elimin... 2, spuse baiatul.
-Ok, numarul 2 te rog sa vii in fata lui.
   Robyn s-a ridicat de pe scaun si ajunsa in fata tipului a facut o fata gen " iti bati joc de mine?". Asa zisul tip era un pustan de 10-11 ani. "Ce bine ca m-a eliminat. Ma faceam de ras." isi zise in gand. Apoi pleca la loc zambind.
-Si,a ramas numarul 3. Acum poti sa vezi pe cine ai ales, ii spuse Adison pustiului.
   Cand a vazut ca era Milton si-a dat o palma in cap si a inceput sa zica tare "NUUUUUUUU!!". Publicul a inceput sa rada, iar Milton l-a luat de mana pe pusti si s-au dus intr-o alta camera. Toata lumea murea de ras in discoteca.
-Bine, bine. Acum urmeaza scrisorile de dragoste, anunta Clare.
-Ok, si daca nu am cui sa adresez scrisoarea? intreba Robyn.
   In fata lu' Robyn statea Alex, un baiat din PI. cu care s-au imprietenit cu 10 minute inaintea activitatii din acea seara.
-Alex, tu ce scrii? intreba Robyn.
   Insa nu era o simpla intrebare, dat fiindca Aiden era chiar langa Alex.
-Nu am idee. Chiar nu stiu nici eu. Desi as avea cui sa-i scriu, raspunse Alex.
-O, tu, casanova, rase de el Robyn.
   In ciuda faptului ca Robyn tot incerca sa-i atraga atentia lui Aiden, acesta parca nu-i auzea. S-a dat batuta si Robyn, lasandu-l in pace si pe Alex, cu o ultima privire de dispret catre Aiden.
-Hai, ca stim noi ca ai cui sa-i scrii scrisoare, spuse tare Feylinn. Cum, vara trecuta ai sperat degeaba? Macar acum sa ai sansa sa-i zici ceva indirect.
-Indirect, la fel ca acum, i-am spus multe vrute si nevrute ELanului p-atunci. Acum chiar nu mai am ce sa-i scriu, raspunse Robyn.
-Cum asa? Hai,hai. Zii sa se intoarca.
-Nici macar nu am fost vreodata impreuna. Si dupa s-a comportat dupa ce i-am zis, nici nu mai vreau sa am de aface cu el.
-Bine,bine, fa cum vrei.
   Robyn si Feylinn vorbeau despre vara trecuta, cand lu' Robyn ii placea de un baiat cu un an mai mare decat ea, dar cand ea i-a spus ca il place, baiatul s-a distantat foarte tare, vorbind cu Robyn numai cand avea nevoie sau cand era obligat ( gen daca erau prieteni comuni ai celor doi in preajma lor si prietenii vorbeau cu fata, trebuia si el sa zica macar "buna").
   Totusi Robyn si-a scris ultimele ganduri pe o foaie de hartie data de indrumatori.
   "Stelele stralucesc, dar lumina ta e mai puternica. Sa iubesti e greu, dar daca iubesti fara ca partenerul sa o faca, e si mai greu."
-Gata, spuse ca pentru sine Robyn.
   Dupa ce s-a terminat activitatea, a urmat, bineinteles, discoteca. Pe la ora 10 au intrat in discoteca un grup. In jur de 5 baieti si 4 fete. Baietii erau inalti si imbracati pentru StreetDance, iar fetele erau normal imbracate. Unul dintre baieti avea o sapca in cap. Asta i-a atras atentia lu' Robyn. Era o melodie foarte potrivita pentru StreetDance, asa ca rigul a fost numai a baietilor din B.
   S-a facut un cerc in jurul lor, iar Robyn si Charlotte chiuiau si aplaudat o gramada dupa ce baietii isi faceau "numarul".

2 comentarii:

Unknown spunea...

Iii, StreetDance, il ador! Vara trecuta imi doream enorm sa invat acest stil de dans... Dar nu prea mi-a reusit. :)) ><

Unknown spunea...

E destul de greu... dar nu imposibil :)

Trimiteți un comentariu