sâmbătă, 21 iulie 2012

O iubire de o saptamana - TREI

  (Încă un lucru care nu l-am menţionat. Uşa balconului lu` Robyn şi a lu` Feylinn nu se deschidea, aşa că erau nevoite să stea pe balcon la Charlotte şi Nancy, şi aşa camerele erau una lângă alta.)
   Când ceilalţi copii au venit în tabără, se vedea foarte bine din balconul lu` Charlotte. Acolo cele 4 fete stăteau, aşteptând să treacă timpul.
-Ia priviţi, capitaliştii. Sigur sunt fiţoşi! a spus Robyn.
-Vai, dar câţi mai vin! se miră Nancy.
   Copiii care tocmai veneau erau din capitală şi alte două oraşe mari ale ţării; cu oraşul din care vedeau fetele, 4 oraşe, B. , F. , PI. , PO. .
-Haide afară. M-am plictisit în cameră, zău! spuse Feylinn.
-Sunt de acord. Veniţi? se adresă Robyn lu` Nancy şi Charlotte.
-Venim! afirmă Charlotte.
   Dar abia au putut să iasă pe uşa hotelului, deoarece acolo era mare gălăgie şi înghesuială. Toţi noi veniţii aşteptau să fie cazaţi. Într-un final, cele 4 fete au ieşit şi s-au plimbat prin preajmă. Au mers încet, ca să poată "studia" bine tot ce le înconjura. În mare parte au vorbit despre copii care tocmai au venit, în rest, au păstrat tăcere. Le-a luat 20 de minute, ba chiar 15, ca să dea ocolul tuturor clădirilor ( deoarece, cum v-am mai spus, erau aşezate în cerc şi nu puteai să te plimbi prin altă parte). Când au venit ,un grup restrâns de copii încă mai aştepta la uşa hotelului. Robyn când i-a zărit a mers şi mai încet pentru a se uita mai bine la ei. Nimeni nu i-a atras atenţia, aşa că şi-a continuat drumul. Au ajuns în cameră iar.
-La ce oră e "deschiderea"? ( deschiderea era o festivitate pe care cei din tabără o fac pentru a prezenta pe scurt locul şi profesorii; da,erau profesori de engleză, britanici, care susţineau activităţi pe parcursul zilei) întrebă Robyn.
-Nu ştiu. Hai să ne uităm pe program, zise Charlotte. ( programul era o foaie de hârtie pe care scria ora şi activitatea în fiecare zi; aceasta era pe uşa hotelului Sport)
-Vin. Voi staţi aici? le spuse Robyn lu` Nancy şi Feylinn.
-Da. Vă aşteptăm. Să ne ziceţi şi nouă, răspunse Feylinn.
   După ce şi-au luat bluzele de trening pe ele ( deoarece acolo era mai frig decât erau ele obişnuite) au plecat din cameră. În faţa hotelului erau doi copii, o fată şi un băiat. Robyn s-a uitat mai întai la băiat. Acesta i-a luat privirile.

5 comentarii:

fulvia spunea...

Deja m-ai introdus in atmosfera de tabara. Acum ma cazez si eu o data cu toti noii veniti. Parca eram acolo si priveam din balcon toata forfota din jur. Astept cu nerabdare continuarea

Unknown spunea...

Aaw. Ma bucur ca te-am acaparat cu aceasta poveste. Eu sper sa aiba succes la public :"> Lectura placuta in continuare <3

Unknown spunea...

Interesant. :)
Am asa o pofta nebuna de tabara in momentul de fata. :X

Ballonash spunea...

Tare povestea ;)

Unknown spunea...

Multumesc :*

Trimiteți un comentariu